Post by ghaworenarse on Feb 17, 2022 4:31:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više tipki ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Runners Adventure game 2022 version ▞▞▞
Nedavna kupnja za Obiteljsku zbirku, ali ne mogu to učiniti. Nevjerojatno neimpresioniran i razočaran.
Sjajno bolje od zvučnih heroja
Vratite original!!
Potrošio sam svoj novac na ovu igru i svaki put kada igram na razini ekran se crni. I ne mogu igrati igru, popravite.
Lijep izazov
ovo nisu zvučni trkači
dobra je igra za igrati
Mora postojati više likova poput starih sonic runnera jer kada pobijedite storymode, nemate ništa za napraviti pa možda dodati još svjetova ili likova?
Mislim da bi trebao vratiti stare Sonic trkače, to je bilo najbolje
Sjajna igra. Ne gledajte na Silver kao za igranje. Dat ću 5 zvjezdica ako dođe do promjena u budućnosti!
Prilično zabavna igra. Vrijedi 3$
Dobar povratak u Sonic Runners! Doista je snimljena igra! Nadam se još likova i pozornica. EDIT: Snizio sam ocjenu jer ova igra nije ažurirana dvije godine i nema spremanja u oblaku... iskreno, ne čini mi se da uopće vrijedi novaca
U redu, lako je pobijediti, iako je potrebno više objektivnosti
dobar ubojica provoda kao doktor Mario svijet
Nema transakcija u igri!! Dobar posao! Uredi: treba uvijek biti online...
Stvarno zabavno i super šteta što nije kao originalni Sonic Runners sa svim likovima 😢
Sonic Runners Adventure game Przygodowe rrrq
Sjajna igra, ali voljeli biste da postoji mogućnost ponavljanja priča na poraženim razinama?
Cooking Cafe - Food Chef Παιχνίδια arcade xldc
Najgora aplikacija ikad koja me izbacuju iz igre svakih 5 minuta. I ne daje vam dovoljno vremena u načinu vremenskog napada u zoni 11. Gubitak skladištenja.
Njegova je beta verzija od one koju sam igrao prije nego što još učim
zabavno je i možete odabrati 5+ kariktora
Stvarno je zabavno, ali sid scroler jednostavno nije zvučna igra sonic je baziran na momentumu i ne bih trebao biti side scroller
Sonic Runners Adventure game Avanture lqgq
Ok igra s nekim loše dizajniranim razinama, posebno s likovima koji se temelje na snazi.
Kontrole su dobre. Glazba je dobra. Međutim, užasno kratko. Ili dodajte više razina ili pravi beskonačni način rada kakav su imali originalni Runners.
Dobro
Nije tako dobar kao originalni Sonic Runners. Stari je imao više kaosa, karaktera i više raznolikosti. I dalje mi se sviđa, ali čini mi se puno manje od onoga što je nekad bio.
Sonic Runners Adventure เกม ผจญภัย sotd
il gioco è semplice, le grafiche sono ottimali per un dispositivo android e l'ottimizzazione è eccellente, do 4 stelle perché secondo me il gameplay è alquanto velocizzato rispetto all'originale....
Kako mogu dobiti povrat novca
Naručio sam igru, ali se ruši kada je učitana 99%. Postoji li način da se to riješi?
Jako je zabavan i bolji beskonačni trkač od onoga što je trenutno na tržištu. Optimizacija je savršena moj slab telefon radi bez problema. Moja jedina zamjerka su likovi konkretno nedostatak Amy Rose. Imate Ezia i Rougea, pa zašto ne Amy Rose
Original je bio bolji u svakom pogledu
Bez duše i prazno. Lišen radosti izvornih Trkača. Radi kao smeće, svi modeli likova su strašni, ima jako VRLO malo sadržaja. Sve u svemu, ovo je sramota za ime Trkača i sve uključene treba sramotiti i mučiti cijelu vječnost.
Fantastična igra! Iako više volim originalne Sonic Runners, ova igra je još uvijek jako zabavna za igranje i vrijedi 3 dolara. ^^