Post by ghaworenarse on Feb 17, 2022 4:46:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب های glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking - Star Chef 2022 version ▞▞▞
بازی بسیار سرگرم کننده بسیار اعتیاد آور
بد نبود
کار فوق العاده ای است اما گوهر بازی خیلی کم است
این یک بازی بسیار خوب است اما زمانی که ادامه دارد بسیار دشوار است.
واقعاً در این بازی با سطوح زیادی تکمیل شده بود. ماه ها از طریق حالت بازی فوری fb بازی کرد. حالا گوشیها را به redmi k20 n تغییر دادم. بدتر از همه این است که وقتی برنامه اندروید را دانلود کردم تمام سطوح من بازنشانی شد و به صفر برگشتم... این واقعاً واقعاً مایوس کننده است ... لطفاً هر چه سریعتر کمک کنید
خوب است اما در مورد نحوه ارتقای داخلی وجود دارد
اگر سریع کار کند بسیار برنامه است و من آن را دوست دارم
برای تکمیل یک سطح، حداقل باید جواهرات بیشتری دریافت کنید
Extremely Pay 2 Win. 99٪ از ارتقاهای thr نیاز به الماس دارند، اما شما اغلب الماس دریافت نمی کنید. بسیار غم انگیز است که بازی تا زمانی که به گردن بطری ضربه نزنید بسیار لذت بخش است زیرا مواد اولیه شما سطح پایینی دارد و حتی با 0 مشتری از دست رفته به اندازه کافی درآمد کسب نمی کنید.
بازی سرگرم کننده اما واقعا سخت است که سه ستاره در 10 سطح آخر بدست آورید
این بازی بسیار خوبی برای سرآشپز برای کار در رستوران است. و من این بازی را دوست دارم تا سرآشپز روی سایر عوارض جانبی آن کار کند
فقط باید پول بدین
Crazy Cooking - Star Chef የተለመደ uru
بعضی چیزها سخت اما سرگرم کننده هستند
این بازی بسیار جالبی است که من دوست دارم هر روز بازی کنم
من این بازی را خیلی دوست دارم زیرا هیچ تبلیغی وجود ندارد که در اکثر بازی ها تعداد زیادی وجود دارد که به نوعی خسته کننده است 😊😊
دیگه نمیشه بازی کرد آخرین باری که کار کرد سکه هایی خریدم که هرگز تحویل داده نشدند. حالا از کار افتاد☹
عالی دوش دارم
خیلی سرگرم کننده است، من عاشق به چالش کشیدن خودم هستم تا ببینم چقدر سریع و دقیق می توانم بیشتر از همه دوست دارم ارتقا دهم!
من عاشق این بازی رستوران هستم
سلام من سحر بازی 🙏🍟🍝🍹🍩🍣🍔🍟🙋👌👌👌👌🙏👉👌
سلام این بازی خیلی عالی هست ،ولی خیلی هم سخته . من عاشق این بازیم.
بازی شگفت انگیز، من فقط آن را دوست دارم، همیشه مورد علاقه من در تلفنم است، اما به سختی می توان جواهرات را به دست آورد... هر چند پول زیادی به دست آورد، کاش می شد از آن برای خرید الماس استفاده کرد.
بازی عالی است، اما گاهی اوقات راه اندازی بازی سخت است، نه، بچه ها آن را اصلاح می کنید
پیشنهاد میکنم دانلود نکنین
بازی خوبی است
این بازی خوب است اما من منطقی هستم. حساب کاربری فیس بوک این کار نیست او می گوید شما فقط 8 دوست در یک کتاب چهره دارید بله.............
عاشق این بازی امیدوارم آنها بتوانند خرید رستوران های جدید را آسان کنند
من از بازی متنفرم. من از بازی دوست دارم لمس کنم و از بازی متنفرم این بازی فقط 24 یا 30 مگابایت است که شما 134 مگابایت می دهید من از بازی متنفرم😤🙅💀
من عاشق این بازی هستم من دوست دارم که هر روز سکه ها و جواهرات رایگان به شما می دهد بنابراین مجبور نیستید اینقدر پول خرج کنید
من عاشق این بازی هستم، اما هر بار که برمیگردم باید دوباره شروع کنم؟! چرا اینطوره؟! من می خواهم در فروشگاه برگر به سطح 25 برگردم!
بازی عالی اما هنوز منتظر رستوران جدید هستم
گرفتن الماس در اسپینر خوش شانس خیلی سخته😵
این بازی عالی است
یک بازی ضربه ای نیست. همچنین وقتی سعی میکنم فقط موسیقی را خاموش کنم، به تبلیغ میرود و سپس با روشن شدن موسیقی ادامه میدهد.
Dragon City Mobile Παιχνίδια προσομοίωσης fyeh
من واقعا این بازی رو دوست دارم. با این حال، به دست آوردن جواهرات بسیار سخت است. برای رسیدن به سطح آشپز بعدی که دو الماس به شما می دهد باید بازی کنید. اما اگر نتوانم تجهیزات آشپزخانه ای را بخرم که به شما الماس زیادی نیاز دارد، چگونه می توانم سطح دیگری را پیش ببرم؟ من تبلیغات تماشایی را امتحان کردم که برای هر تبلیغ یک الماس به شما می دهد، اما محدودیتی برای تماشای تبلیغات برای هر روز وجود دارد. لطفا این را اصلاح کنید. من نمی توانستم به سطح دیگری بروم فقط به دلیل یک جواهر احمقانه.
عالیه خیلی کیف میده فقط الماس کم میده بدیش اینه
بهترین بازی تا به حال مشکل الماس وجود دارد اما ویدیوهایی برای تماشای آن و سپس دریافت الماس وجود دارد
معتاد به این بازی ها.. برای من.. جمع آوری جواهرات مانند کسب درآمد است... ثروتمندتر کردن رستورانم.
برای پیشرفت از شر تراکنش های خرد خلاص شوید و این عالی است
Crazy Cooking - Star Chef სხვადასხვა kdh
به سختی الماس به دست آوردن. برای پیشرفت در بازی، مجبور نیستید تعداد زیادی بخرید.
بازی این است که اگر جواهرات بیشتری برای ارتقا داشته باشم و وقتی ویدو را تماشا میکنم هیچ جواهری یا هدیه روزانه دریافت نمیکنم و بدون ارتقاء بازی خیلی کند است، بازی سرگرمکنندهتر خواهد بود.
Crazy Cooking - Star Chef Casual ebxz
بازی خوبیه
ببخشید گیم پلی خیلی کند بود سعی کردم صبور باشم، اما همچنان که هر دور را کامل میکردم، امیدوار بودم که ادامه پیدا کند. ارتقاء خیلی زیاد است! بهتر بازی کرد ببخشید