Post by ghaworenarse on Feb 17, 2022 4:49:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ активиране на режим на бог ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
гооооооD
Защо винаги съм мъртъв Направете спокоен режим Plz
Добра игра
Невероятната игра обича винаги нови събития и актуализации
kk
Наистина се наслаждавам на предизвикателството на играта. Продължавайте да правите тези игри
Miniforce World Arkade jdt
Това е някъде между Galaga и жанра на bullet hell, с изключение на метричния елемент от микротранзакции. Просто го пропуснете. За малкото забавление, което ще се забавлявате в първите няколко нива, бързо ще видите, че ще бъде трудно да получите каквото и да било – дори и да мислите, че купувате пакета от $50, все пак ще бъдете разочаровани.
Приятно играене на игри с тази игра.
Добра игра 👍
Vivsn
Много съм раздразнен и разочарован. След като най-накрая реших да приема заявките за приятели в играта, изглежда, че те са хакнали акаунта ми в играта веднага след това. Защото много неща, за които работех усилено до сега, ги загубих. Включително надстройките на моите космически кораби. Всички те се върнаха към основното.
Насладете се пълноценно
Хубава игра - ретро усещане - играя от известно време, но някои неща не ми харесват. Изглежда невъзможно да получите кораби с висок рейтинг без плащане на реални пари, а тези, които можете да получите по време на събития, също са трудни, тъй като жетоните за събитие не се пренасят към следващото събитие - за да получите достатъчно жетони за събитие, трябва да похарчите още повече истински пари. Сандъците, които бих искал също да сменят. Вместо да избера 1 карта от 5 за награда, бих предпочел (както в други игри) обща - вземете 1: рядка - вземете 3; епос - всички 5
След актуализиране на 1.529 играта не работи правилно в паралелно пространство или няколко акаунта. Моля, решете този проблем.
PvP все още е лош и някак си някакво „PvP съдържание“ не се брои за диали, в съдържанието на играта липса на информация за нов играч (как да отключвате кораби/мини кораби, обединявате неща, прикачени файлове, всяко обяснение на съдържанието, нямате правилно свържете се с нас)
Забавно, предизвикателно и ме кара да се връщам.
Променете моята оценка от 5* на 1*. Все още играя тази игра, защото вече съм инвестирал толкова много, че не мога да се откажа. Преди беше страхотно и забавно, но сега се превръща в "само или изключително за хора с големи джобове". Елементите, използвани за надграждане на кораби, са много скъпи и е възможно да ги получите без да плащате (значки за герои, сребърни значки, Unicard и т.н.) дори играта за мини събитие предполага, че ви помага да получите "някои" предмети, от които имате нужда, все пак трябва да използвате пари! Всичко за $$$!
Space Shooter: Galaxy Attack Arkadne igre lapp
Все още не се поддържа за AndroidTV!
Нуждаете се от подобрение на контролите и къде корабът остава небалансиран през повечето време.
играта е много добра, забавлявах се $$$!
Space Shooter: Galaxy Attack Аркаде dbxv
Няма достатъчно КРЪВ
انا احب الالعبه
Забавна игра със стрелба
Добре
Това изтощава батерията като лудо, нужна е сериозна оптимизация. Геймплеят е страхотен, ако можете да живеете с нелепото количество реклами.
Космос
Обичайте го истински
браво, премиум версията е добра, но къде е иконата на фейсбук на общността
Space Shooter: Galaxy Attack Arked kax
dc0454 Kendall Smith, казах, че загубих СЛУВАНИЯ кораб не Cobra & Halo, а MEDUSA, корабът, който е създаден чрез комбиниране на Cobra & Halo, беше ИЗГУБЕН, след като актуализирах приложението
това е добра игра ii
🤥
С една от последните актуализации вие значително намалихте наградата на всяко ниво на кампанията. Трябва ти до последния ни цент, нали?! РЕДАКТИРАНЕ СЛЕД ОТГОВОР: намален МАЛКО, НО ОБЩОТО Е ПО-ВИСОКО? Шегуваш се с мен, брато. Вземам например ниво "14-5 Veteran": преди вашето LITTLE REDUCE наградата беше около 40k монета, 900 медала и 8 карти за кораб; сега е 17k монета, 150 медала и 3 корабни карти. Мислите ли това толкова МАЛКО, колкото казахте? Хайде, млъкни и просто отговори: да, искаме до последния ти цент.
Ek игра Dwarka Amar.
Забавно и вълнуващо
Amsn Sm
Игра 1 мин., реклами 10 мин. Не можете да направите нищо в тази игра, ако не гледате куп реклами и въпреки това сте спам с промоции вместо промоции. не препоръчвам!
Нуждаете се от повече шансове за скъпоценни камъни
Най-новите подобрения на сандъците със съкровища и оборудване са УЖАСНИ. Създателите на игри ограничават нещата, които ви позволяват да се развивате, като например ключовите карти за кораб. Липсата на информация, необходима просто да се научите как да играете, също е разочароващо. Опитвам се да реша дали е време да деинсталирам тази игра.
Най-добрата игра някога, ще се окажете залепени за играта.
Като цяло играта не е лоша, с изключение на опашката в pvp, по-високите рангове тормозят новоназначените играчи, pvp-то съвсем не е честно. 😊
Страхотно
Трябва да харчите пари или да гледате много реклами, за да спечелите надстройки
Играх много игри с космически нашественици, но тази е страхотна!
Друга игра с бавна прогресия, базирана на реклами. Забелязах, че прекарах повече време в пускане на реклами, за да получа по-добрия кораб (90 реклами... наистина, за малко по-добър кораб, който все още не може да ви отведе до ниво 4). Сега просто ще деинсталирам играта, те си взеха приходите от реклами от мен и вече не се забавлявам.