(Android/iOS) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games коди необмежені гроші
Feb 17, 2022 5:10:16 GMT
Post by ghaworenarse on Feb 17, 2022 5:10:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди необмежені гроші ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
Зарано говорити. Мені це подобається. Тільки розпочався 👍
Я намагаюся відправити їжу клієнту, і НІЧОГО! ЇЖУ НЕ ВІДШЛАЄ. Я знаю, що інші сказали те саме, коли ви виправите це, можливо, я повернуся! Всі ці ігри дерьмо.
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Симулације uvxr
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulatie hlb
Поки що.. справді чудово!
Насолоджуюсь грою до цих пір
Імовірно, я неправильно написав це. Я, ймовірно, відвідував, але у ваших руках я люблю цю гру, тому що це гра в кулінарію, і я люблю готувати, і це просто дуже добре, я дуже рекомендую це, я рекомендую і спробуйте цю гру. обов'язково прочитаю п'ять зірок, воно того варте😊👍
Це чудова гра. Я люблю грати в неї, як готувати 2 ігри в одній, і створювати дуже весело.
Чудовий має бути швидким дуже швидко
Мені насправді подобається вся сюжетна лінія гри, маленькі ігри дратують...., але я знаю, що так воно і є, і я з цим влаштовую. Я дійсно отримую задоволення від гри. Дякую
Спочатку гра була цікавою, але потім мені сказали ввімкнути свої дані, і я це зробив, і коли вони закінчили завантаження ресурсу, гра почала працювати, тому я вимкнув свої дані, а коли отримав зірку і перейшов до свого, щоб зробити список, гра почала працювати неправильно.
Ця гра дуже напружена. Чутливість до дотику дуже низька, часу недостатньо, швидкість приготування все ще середня навіть після оновлення, оновлення коштують багато монет, коли ви заробляєте максимум 600++ за рівень, графіка для декорацій просто нудьга
Підручник був зламаний для мене. Коли буде запропоновано натиснути блокнот або щось інше, він збільшується в кут, і я можу натиснути лише зазначений кут. Так залишилося назавжди, тому я думаю, що зараз це лише моя гра, коли речі важливі, вони просто виділяють кут. Інакше це весело.
Це не в автономному режимі, вам потрібно завантажити ще раз n ще раз
Чотири зірки
Додаток веселий, і я насолоджуюсь. Однак клієнтів занадто багато одночасно, а ці високі коричневі старі сестри-близнюки такі грубі, адже вони всі нетерпеливі. Очищення там додатків.
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulacije jcvf
Чудова гра, щоб тренувати свій мозок без нервового зриву..!! 😂
Не завантажується повз пляжний будиночок, бачив, що інші мають таку ж проблему. Завантажив усі об’єкти, але все одно каже, що незабаром
Я люблю гру, але вона стає дуже важкою, коли вона піднімається на високий рівень 🤗👌
Ця гра отримує 5 зірок. Я грав у багато кулінарних ігор, а ця не краде у вас гроші за дорогоцінні камені, а дає вам дорогоцінні камені дуже щедро 😍🥰
Ця гра не розчарує!!!
Ця гра дуже весела, і ви можете залучити зірок, щоб зробити свій дім кращим.
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulatsioonmängud rnoq
Поки що все добре, коли я підіймуся до вищих рівнів, мені теж доведеться побачити, чи зможу я продовжити, не витрачаючи реальні $$$
Battle of Warships: Naval Blitz Hərəkət lvq
Я б хотів, щоб я знайшов цю гру давно!! Це чудово!!😁 Я залежний і мені це подобається!!!! Дякую!
Мені дуже подобається гра, але вона застрягла на розкішній ванній кімнаті. Вирішіть проблему та завантажте оновлення..... Інакше мені доведеться його видалити
Зазвичай я ставив би цьому 5 зірок, але оскільки я оновив його, я не можу грати на наступний рівень через те, що з’являється повідомлення про завантаження інших ресурсів
Крута гра. Мені подобається графіка.
Дивовижні ігри, але я застряг
гарно
Ця кулінарна гра не є ані надто легкою, ані складною, що робить її такою веселою. Поки що я не відчував жодних помилок чи інших проблем. Так тримати👍
Крута гра - подобається, що ви виграєте зірки, щоб прикрашати гру з приготуванням їжі - вона змінюється на один раз, а тоді краще об'єднати 3 блоки разом, щоб прикрасити, як і всі інші ігри.
Чудова гра, але продовжує вибухати щоразу, коли відтворюється реклама. Видалення.
Мені подобається найбільше, дякую за те, що створювача гри гарна робота, невеликі помилки в грі, тому що мені дуже цікаво
Тільки почав грати! Але поки що весело!!
Мені подобається ця гра, я граю в неї вперше
Чому в усіх кулінарних іграх одні й ті самі люди, я б хотів бачити різних людей